Design Your Career

Design Your Career is een daadkrachtig en doelgericht traject die ervoor zorgt dat jouw medewerker binnen 10 sessies het leven en carrière kan designen met balans en potentie!

In ieder traject staat de medewerker centraal waarbij de focus ligt op de thema’s die bijdragen aan de vitaliteit, werkgeluk en succes van jouw medewerker, namelijk; zelfbeeld, persoonlijke ontwikkeling en groei, loopbaan en zelfregie.

Investeren in persoonlijke ontwikkeling van medewerkers leidt tot creatieve medewerkers met veerkracht, flexibiliteit, doelgerichtheid en vooral succes voor de medewerkers en het bedrijf.

Wie wil dit nou niet?
Met het Design Your Career programma van YANA GO is dit ook mogelijk voor jouw bedrijf.

VITALITEIT + WERKGELUK =

SUCCES

Wil jij ook meer succes op de werkvloer?
Plan dan een gesprek.
Dit wordt misschien wel het meest waardevolle gesprek
van dit jaar voor jouw business.

Het kost je precies € 0,- en je hebt niets te verliezen.
Een 100% win voor jou.

DESIGN YOUR CAREER

binnen 10 weken het leven en carrière designen met vitaliteit, werkgeluk en succes.

Het programma bestaat uit:

 • Een Startgesprek met de medewerker, leidinggevende en YANA GO
 • 10 individuele sessie voor de medewerker
 • Een eindevaluatie met de medewerker, leidinggevende en YANA GO
 • Persoonlijk werkboek
 • Tussentijds contact

DESIGN YOUR CAREER

het programma van YANA GO is geschikt voor iedereen die;

 • Wil werken aan zijn/haar persoonlijke groei en ontwikkeling
 • Los wil komen van het hardnekkige en niet helpende copingmechanisme
  (de manier hoe je met moeilijke, stressvolle situaties omgaat)
 • Het gevoel heeft geleefd te worden
 • Negatieve en/of sombere gedachten ervaart en maar blijft piekeren
 • Het gevoel heeft zoveel te moeten
 • Stress, spanning, gejaagdheid en onrust ervaart
 • Snel vermoeid, prikkelbaar is
 • Zich onzeker voelt over zichzelf en/of de toekomst
 • Vastzit in een situatie of emoties of werk of relaties
 • Geen eigen keuzes durft te maken
 • Burnout klachten
 • Fysieke en mentale klachten

Vitaliteit

Vitaliteit gaat over energie, levenslust en in je kracht staan, zowel fysiek als emotioneel. Naast het belang van gezonde voeding, voldoende beweging en ontspanning is het mentale aspect ook van groot belang. Een vitaliteitscoach kan helpen bij het verhogen van weerbaarheid, enthousiasme en energie door te werken aan een gezonde levensstijl en het omgaan met stress en uitdagingen. Meer weten? Lees hier meer informatie over vitaliteit.

WERKEN AAN DE VITALITEIT OP DE WERKVLOER

MET YANA GO

Werkgeluk

Werkgeluk gaat over hoe gelukkig en voldaan je bent met je werk, inclusief vitaliteit, gezondheid en succes. Het gaat verder dan alleen tevredenheid over het werk en omvat ook arbeidsomstandigheden, salaris, werkuren en een scheiding tussen werk en privé. Het is belangrijk om te werken aan werkgeluk omdat dit leidt tot betrokken, productieve en energieke werknemers die beter presteren. Lees hier meer informatie over werkgeluk.

WERKEN AAN WERKGELUK

MET YANAGO

Succes

Het behalen van persoonlijke en professionele doelen is essentieel voor het gevoel van voldoening en de mate van tevredenheid van een werknemer. Het investeren in vitaliteit en werkgeluk draagt bij aan succes op de werkvloer en het hebben van een goede balans tussen werk en privéleven. Het inschakelen van een succescoach kan helpen bij het ontdekken van sterke eigenschappen en punten, het aanpakken van obstakels en het realiseren van het volledige potentieel. Wil je meer weten over een succesvol persoonlijk- en professioneel leven? Lees dan hier meer over succes in je leven.

SUCCES

MET YANA GO

YANA GO LEGT DE FOCUS OP HET SUCCES VAN JOUW MEDEWERKER

Ieder mens is uniek en daardoor is ook ieder programma uniek. Voor het Design Your Career programma kan gebruik gemaakt worden van verschillende methodieken, zoals Body Mind Release, Access Consciousness™ en energetische tools. Tijdens de intakegesprek kan de medewerker zelf aangeven welke methodieken bij hem/haar  passen.

Als eerst gaat de medewerker aan de slag met de innerlijke oorzaak die hem/haar beperken en limiteren. De medewerker leert hoe hij/zij beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten en programmeringen kan loslaten en positieve gevoelens terug kan te halen.

Bij YANA GO zijn dit absoluut geen lastige therapeutische gesprekken. In het Design Your Career programma ga je niet eindeloos gaat praten en analyseren.
Je gaat aan de slag. Gewoon doen!  Het aanpakken van de innerlijke oorzaak die het werkgeluk en succes van in de weg staan.

Na een aantal sessies krijgt de medewerker al meer energie, ervaart hij/zij meer positiviteit in het leven/werk.  Logisch want de ballast is losgelaten en de positieve gevoelens zijn teruggehaald. Hierdoor is de medewerker in staat om zijn/haar competenties te erkennen en nieuwe talenten te ontdekken en open te staan voor nieuwe inzichten, kansen en mogelijkheden. Deze positieve verandering maakt ruimte om doelgericht te werken aan zijn/haar loopbaan. Vul dan het formulier op onze contactpagina in of neem contact op per telefoon of e-mail. Je kan ook direct een gratis intake plannen via onderstaande button.

Chat starten
1
Kunnen wij je ergens mee helpen?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?