Over mij

Soenita Nannan

therapeut, interventiespecialist, coach, ervaringsdeskundige en het gezicht achter YANA GO

Mijn passie is de ontwikkeling van kinderen, (jong)volwassenen en professionals.

Ik geloof dat ieder mens in staat is om te groeien en te ontwikkelen in de juiste omgeving en onder de juiste omstandigheden. Mijn drijfveer is kinderen, (jong)volwassenen en professionals succesvol deel te laten nemen aan de samenleving.  Vanuit deze drijfveer heb ik jaren gewerkt in het onderwijs en de kinderopvang. Gedreven door mijn intrinsieke motivatie heb ik vanuit verschillende functies zoals docent, manager en coach mij ingezet om mensen te inspireren, stimuleren en begeleiden naar groei en ontwikkeling. Dit was niet altijd makkelijk, want de weg naar groei en ontwikkeling kan pas bewandeld worden, wanneer deze vrij is van psychische en sociale belemmeringen.

Tijdens mijn werk heb ik mensen vast zien lopen door psychosociale problematiek, omdat zij de verwachte prestatie niet konden leveren op school of werk. Dit leidt vaak tot veelvuldig of langdurig verzuim, schooluitval en ontslag. Deze mensen komen dan in een  negatieve spiraal terecht, waar ze moeilijk uit kunnen komen. Vanuit mijn functies heb ik altijd veel aandacht gehad voor deze mensen. En vaker heb ik de feedback gekregen,  dat ik mij meer zou moeten richten op de prestaties, in plaats van de psychosociale problematiek van medewerkers en studenten. Dit vond ik lastig omdat ik vind dat juist de psychosociale problematiek een belemmering is om te kunnen presteren.

Als ervaringsdeskundige heb ik dit zelf kunnen meemaken. Mijn leven is één “Bumpy Ride” met vallen en opstaan. Vooral dat opstaan deed pijn en koste moeite. De spreuk “groeien doet pijn” heb ik  zelf ondervonden. Toch lukte het mij altijd om weer op te staan. En iedere keer als ik opstond was ik een mooie ervaring en levensles rijker. Mijn “Bumpy Ride” heeft mij doen groeien als mens en professional.

Na deze hele reis vol levenslessen en werkervaring besef ik, dat dit mijn pad moest zijn. Ik moest het allemaal in deze volgorde en in dit tempo meemaken. Daarom ben ik gestart met YANA GO, zodat ik mensen kan helpen, begeleiden, stimuleren, motiveren en inspireren. YANA GO, staat voor het pad naar groei en ontwikkeling.

intuitief-logo

Contact

Neem gerust contact op als je vragen hebt.

    Chat starten
    1
    Kunnen wij je ergens mee helpen?
    Hallo 👋
    Kunnen we je helpen?