Pedagogisch Coach

Pedagogisch Beleidsmedewerker- Coach

Als ervaren pedagogisch beleidsmedewerker en coach ondersteun ik kinderopvangorganisaties met passie en toewijding.

Mijn missie is simpel: bijdragen aan de groei en ontwikkeling van kinderen door pedagogisch professionals te trainen en coachen, en pedagogisch beleid te ontwikkelen dat aansluit op de praktijk.

Mijn passie is het creëren van een stimulerende speel- en leeromgeving waarin zowel kinderen als professionals kunnen groeien en ontwikkelen.

Als externe pedagogisch beleidsmedewerker/coach neem ik het gehele coachingstraject en beleidszaken uit handen. Met mijn diepgewortelde passie voor de ontwikkeling van kinderen en mijn expertise die voortkomt uit diverse rollen binnen de sector, is pedagogiek echt mijn tweede natuur.

Met mijn inspirerende aanpak en meer dan 15 jaar ervaring in de pedagogiek in diverse rollen kan ik jouw peuter- en/of kinderopvang en team verrijken met mijn expertise.

SAMEN GROEIEN & ONTWIKKELEN

kinderen, medewerkers en organisatie

Door mijn brede ervaring ben ik bekend met de uitdagingen waarmee het management en de organisatie te maken hebben. Dankzij mijn nauwe betrokkenheid bij zowel de kinderopvang als de organisatie zelf, ben ik in staat waardevolle advies te bieden op het gebied van management, HR en organisatievraagstukken. Mijn diepgaande inzicht in de operationele aspecten van de kinderopvang stelt me in staat om oplossingen aan te dragen die de groei van kinderen, medewerkers en de organisatie als geheel bevorderen.

Trainingen

Versterk je team met onze trainingen! Als ervaren docent/trainer biedt YANA GO trainingen en cursussen voor particulieren, kinderopvang en onderwijsinstellingen. De trainingen zijn erkend door zowel de FCB als de Erkenningscommissie Interventies, waardoor je kunt vertrouwen op kwaliteit en effectiviteit.
Door de jarenlange expertise op pedagogisch gebied biedt YANAGO zowel zelf ontworpen trainingen als op maat gemaakte trainingen aan

Pedagogisch Dienstverlening

 • Het pedagogisch beleidsplan wordt gecheckt op de eisen uit de Wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang.
 • Opstellen en bijhouden van het pedagogisch beleidsplan.
 • De (nieuwe) pedagogische visie implementeren in de praktijk.
 • Advies over het creëren van een contextrijke speel- en leeromgeving met uitdagende (kosteloze) materialen.
 • Implementeren ontwikkelingsgericht werken; observeren en groepsplannen maken.
 • Kind besprekingen begeleiden met pedagogisch medewerkers.
 • Pedagogisch medewerkers begeleiden bij het maken van ontwikkelingsgerichte activiteiten planning.
 • Trainingen en workshops organiseren.
 • Aanbod van individuele coaching, teamcoaching, coaching on the job.
 • Organiseren van trainingen, workshops en werkoverleg gericht op het versterken van het pedagogisch beleid.
 • Organiseren en begeleiden van intervisie.
 • Telefonische consulten.
 • Observeren op de groepen.
 • Het geven van opbouwende feedback en duidelijke adviezen.
Volledig op maat samengesteld op basis van jouw wensen.

Samen een kopje koffie drinken

Of je nu op zoek bent naar trainingen om je team te versterken, workshops om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, of advies nodig hebt over pedagogische en managementuitdagingen, wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten en te zien hoe we samen kunnen groeien!

Samen bereiken we meer

Ik ben altijd geïnteresseerd in professionals uit verschillende werkvelden. Het delen van kennis en informatie stelt ons in staat om samen een waardevolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen, professionals en de branche als geheel. Laten we in contact komen en ontdekken wat we samen kunnen bijdragen en creëren.

Chat starten
1
Kunnen wij je ergens mee helpen?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?