Are you the DYL ARE YOU THE DESIGNER OF YOUR LIFE? Has something else taken control of your life Create your life CREATE THE LIFE YOU DESIRE ready to take your life back DYL DESIGN YOUR LIFE with

Je leven creëren zoals jij dat wil

een gratis intakegesprek

YANA GO:
Groei & Ontwikkeling

Ben jij de echte designer van jouw leven?

Het lijkt een vreemde vraag, maar de meeste staan hier niet bij stil. En omdat je er nooit over nadenkt, belemmeren verwachtingen, verantwoordelijkheden en verplichtingen jou in je persoonlijke ontwikkeling.

Het perfecte plaatje nastreven

Het hebben van een druk leven lijkt het nieuwe normaal. Als je aan een willekeurige persoon vraagt hoe het met ze gaat, krijg je meestal hetzelfde antwoord: “Ja goed, lekker druk”. Als we druk zijn, dan zijn we goed bezig toch; dat denken we. Deze drukte gaat vaak gepaard met het idee dat je altijd moet presteren. Het hebben van een leuke baan met doorgroeimogelijkheden en een goed salaris waar je dat geweldige huis mee kunt betalen. Tegelijkertijd wil je een goede ouder zijn of wil je je ouders niet teleurstellen. Daar bovenop wil je ook nog sporten, een romantische relatie hebben, lekker uit eten gaan en plezier beleven. Het perfecte plaatje dat je kunt delen op social media.

YANA GO legt de focus op jou!

Naast het nastreven van een veralgemeniseerd ideaal is een andere grote valkuil het continue vergelijken van jouw groei en ontwikkeling met die van collega’s, familie of vrienden. Niet alleen financieel maar ook op sociaal gebied. Jij moet natuurlijk ook zo’n leuk feestje organiseren voor jouw kinderen, vrienden of familie. Stiekem ben je hier constant bezig, maar word je daar echt blij van?  En dat wat je bezighoudt, zijn dit jouw ambities of zijn het de verwachtingen, verantwoordelijkheden en verplichtingen van andere mensen en de wereld om je heen? Iets in je zegt dat jij je leven anders wilt inrichten. Je wilt graag anders, maar je weet niet hoe. Misschien heb je een poging gedaan , maar verval je na een tijdje weer in oude patronen. Dan is het Design Your Life programma van YANA GO iets voor jou!

Het Design Your Life programma van YANA GO is geschikt voor iedereen die;

 • Wil werken aan zijn/haar persoonlijke groei en ontwikkeling"if you don't design your life, something else will design it for you" door John Rohn
 • Het oude wil loslaten en stappen wil maken naar een nieuwe manier van leven
 • Los wil komen van het hardnekkige en niet helpende copingmechanisme
  (de manier hoe je met moeilijke, stressvolle situaties omgaat)
 • Het gevoel heeft geleefd te worden
 • Negatieve en/of sombere gedachten ervaart en maar blijft piekeren
 • Het gevoel heeft zoveel te moeten
 • Stress, spanning, gejaagdheid en onrust ervaart
 • Snel vermoeid, prikkelbaar is
 • Zich onzeker voelt over zichzelf en/of de toekomst
 • Vastzit in een situatie of emoties of werk of relaties
 • Een innerlijke strijd voert
 • Geen eigen keuzes durft te maken

Na het Design Your Life programma heb je geen last meer van negatieve gevoelens, overtuigingen en angsten die jou tegenhouden in jouw groei en ontwikkeling. Hierdoor denk je meer in kansen en mogelijkheden in plaats van in beperkingen en problemen.

Persoonlijke Groei & Ontwikkeling bij YANA GO

Je ontwikkelt een positieve groei omtrent je zelfbeeld, waardoor je meer zelfliefde ervaart. Dit stelt jou in staat om het leven te designen zoals jij het wilt met: meer energie, meer fysieke en mentale ontspanning, balans, levensvreugde, zelfvertrouwen. Je zult nu eindelijk de stappen durven te nemen, die jij zo graag wilt. YANA GO is daar om jou te helpen. Heb je vragen of wil je meer informatie over wat YANA GO voor jou kan betekenen? Vul dan het formulier op onze contactpagina in of neem contact op per telefoon of e-mail. Je kan ook direct een gratis intake plannen via onderstaande button.

With Design Your Life you will create the life you desire

een gratis intakegesprek

Welkom bij YANA GO

YANA GO begeleidt jou bij de groei en ontwikkeling van jezelf en/of jouw organisatie.

Body Mind Release

Acces Bars

Voor werkgevers

Ontdek wat YANA GO voor jouw kan betekenen

een gratis intakegesprek

Het gezicht achter YANA GO

Soenita Nannan

therapeut, interventiespecialist, coach, ervaringsdeskundige

Ik heb een grote passie voor de ontwikkeling van kinderen,  (jong) volwassenen en professionals.
Ik geloof dat ieder mens in staat is om te groeien en te ontwikkelen in de juiste omgeving en onder de juiste omstandigheden.

Het pad naar groei en ontwikkeling kan pas bewandeld worden, wanneer deze  vrij is van psychische en sociale belemmeringen.
Als ervaringsdeskundige weet ik dat dit niet altijd makkelijk is.
“Groeien doet pijn” dat weet ik maar al te goed.
Daarom begeleid ik jou graag bij het schoonvegen van jouw pad.

Contact

altijd binnen 24 uur contact

Stationsweg 41 3331 LR Zwijndrecht

Bezoekadres

  Chat starten
  1
  Kunnen wij je ergens mee helpen?
  Hallo 👋
  Kunnen we je helpen?