Access Consciousness™

Wat is Access Consciousness™?

Vrij vertaald betekent Access Consciousness™, toegang tot je bewustzijn. Het zijn tools en technieken die jou in staat stellen om,  met gemak het leven te creëren waar jij naar verlangt.

Access Consciousness™ gaat er vanuit dat jouw visie jouw leven creëert. Het biedt jou de mogelijkheden om datgene in je leven te veranderen, waarvan je dacht dat het niet mogelijk zou zijn.

De tools en technieken van Access Consciousness™ stellen je in staat om alles met eenvoud, gemak en overvloed te creëren om te bereiken wat je wilt.

“All of life comes to me with Ease, Joy & Glory”

Access Bars®

Access Bars® zijn 32 drukpunten die zijn verbonden met energiebanen vormen door en om het hoofd.  Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven.

Hierdoor worden je energiebanen als het ware ontladen van oude patronen, belemmerende gedachten, ideeën en overtuigingen en blokkades. Er ontstaat meer rust en ruimte in je hoofd waardoor je nieuwe mogelijkheden in je leven kunt  creëren.

Vergelijk het eens met je smartphone die ineens trager wordt of steeds vastloopt. Dit komt meestal doordat jij je telefoon een hoop herinneringen zoals foto’s en video’s hebt opgeslagen, muziek hebt gedownload en apps hebt geïnstalleerd. Veel hiervan gebruik je niet dagelijks, maar het zorgt er wel voor dat het je telefoon (net als jou onderbewustzijn) veel moeite kost om alles draaiende te houden.

Hierdoor kan je telefoon trager worden, vastlopen of zelf helemaal niet meer werken.  Als je telefoon( jouw onderbewustzijn) dan weer start vanaf het beginpunt. Kan je zelf bewust keuzes maken over wat je terugplaatst of installeert.

Access Bars®  kan je zien als een reset, die ervoor zorgt dat oude patronen, belemmerende gedachten, ideeën en overtuigingen en blokkades, met gemak kunt loslaten. Waardoor je zelf je leven kunt inrichten.

Wat kan je verwachten van een Acces Bars® sessie?

Een sessie duurt tussen de 60 en 75 minuten. Tijdens een Acces Bars® sessie lig je ontspannen op een massagetafel en worden de drukpunten zachtjes aangeraakt.

Wat je ervaart tijdens een sessie verschilt per persoon. De één voelt tintelingen, schokjes of warmte in het lichaam. Een ander ziet kleuren of ervaart juist helemaal niets. Ook als je meerdere behandelingen doet, zal het iedere keer weer anders voor je zijn.

Het gaat er niet om hoeveel of wát je voelt of opmerkt. Je hoeft je ook niet te concentreren op wat jij wilt loslaten. Je hoeft je alleen te ontspannen en De Access Bars® doen hun werk.

De meeste mensen slapen heerlijk en diep na een Access Bars® sessie en de dagen erna voel je je opgeruimd, opgewekt en ga je lichter door het leven. Alsof er een last van je schouders is gevallen.

Je zult klein of grotere veranderingen in jezelf ervaren, waardoor je andere keuzes maakt dan ervoor.

Je bent meer in balans en ervaart minder stress.  Je vertrouwt meer op je intuïtie bij het nemen van beslissingen. Hierdoor durf je stappen te zetten om iets nieuws toe te laten in je leven.

Hoe zou het voelen als je alle oordelen, meningen en conclusies die andere hebben over jou, maar ook die je hebt over jezelf, los kunt laten. Zodat je kunt zijn wie je bent.

"What else is possible for me?"

Ontdek welke kansen en mogelijkheden er zijn
als je al je overtuigingen en angsten los laat

Wetenschappelijk onderzoek

Het is wetenschappelijk aangetoond dat een Access Bars® Sessie invloed heeft op het elektrisch functioneren van de hersenen. Tijdens een Bars sessie bewegen de hersengolven naar Theta, de staat van diepe ontspanning vlak voor de slaapfase (Delta).  Hierdoor krijg je toegang tot en kun je verandering aanbrengen in vastgezette gedragspatronen, overtuigingen, emoties en meningen die je huidige leven bepalen.

Chat starten
1
Kunnen wij je ergens mee helpen?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?