Traject voor Jongvolwassene

Je bezoekt deze pagina voor jezelf (of voor een dierbare) omdat het een tijdje al niet lekker loopt in je leven.
Je hebt te maken met een lastige situatie en negatieve gevoelens.

Prestatiesamenleving

Niet gek, als je bedenkt wat er allemaal op je pad komt in de leeftijd van 18 en 25 jaar zoals; er studie, werk, wonen, financiën, relaties en vrienden. Je wil alles zo goed mogelijk doen. Misschien wil je het perfecte plaatje hebben en kunnen posten op Instagram, of niet?  Worstel jij ook met de prestatiesamenleving waarin je opgroeit en waarin er zoveel van je wordt gevraagd. Door druk van school en/of werk voel jij je vaak gestrest.

Gevoel van vastzitten

Vaak kom je er wel uit met hulp van ouders en vrienden, maar soms is dat niet voldoende. Je krijgt het gevoel vast te zitten, hebt last van sombere gedachten, ervaart depressieve klachten of heb je gevoelens van angst. Dit uit zich in vermoeidheid, paniekaanvallen, onzekerheid, slaap,- en concentratieproblemen. Soms durf je niet hierover te praten en soms helpt praten met je naasten niet meer. Je wilt geholpen worden. En heb je eindelijk de stap gemaakt om hulp te vragen, dan loop je tegen lange wachtlijsten aan van de GGZ. Voordat je iemand hebt gesproken ben je al maanden verder.

Jij bent niet de enige!

Een op de vier jongeren in de leeftijd van 18 en 25 jaar heeft last van psychische problemen. Dit blijkt uit de cijfers van het CBS, 3 september 2021. Veel van deze jongeren wachten op hulp. Zakt je moed niet nog verder in je schoenen als je dit leest?

Verschillende samenwerkingsverbanden streven naar een Mentaal Gezonde Generatie 2040 en proberen dit onder de aandacht te brengen bij de politiek. Dat is echt heel goed, maar wat heb jij nu aan? Hoe kan jij nu geholpen worden?

Goed nieuws

Het Body Mind Release YZ traject van YANA GO is zeer geschikt voor jongere tussen 18 en 25 jaar.

Als ervaringsdeskundige heb ik vroeger zelf soortgelijke problemen en gevoelens gehad. Ook als  professionals heb ik gezien dat hulp op deze leeftijd zo belangrijk is. Het niet oplossen van deze problemen zorgt eigenlijk voor nog meer lastige situaties nu en in de toekomst. Het is dan ook de missie van YANA GO een bijdrage te leveren aan een mentaal gezonde generatie Y en Z, vandaar de naam BMR YZ.

BMR YZ zal niet de lastige situaties voor jou oplossen, want dat doe jezelf. Door dit traject wordt je bewuster van jouw mooie zelf, van anderen en je omgeving.

Je krijg je inzicht in jouw lastige situaties. Je kunt je eigen besluiten nemen, die goed zijn voor jou en die vooral bij jou passen. Je krijgt meer autonomie en regie over je leven en gevoelens.

Het BMR YZ traject is snel, effectief en duurzaam. Het zorgt direct voor ontspanning in je lichaam en maakt ruimte in je hoofd. Dit komt doordat je in de eerste week alle beperkende gevoelens gaat loslaten. Na de grote schoonmaak van week 1 heb je ruimte gemaakt voor positieve gevoelens, dus die ga je in week 2 terughalen. Gaanderweg het traject van zul jij je steeds beter voelen; vol (zelf) vertrouwen, levenslust en energie.

Na dit  traject kan jij  je leven gaan inrichten zoals jij dat wil. Je hebt geen beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten die jou tegenhouden.  Met de BMR YZ uitrusting heb je alles wat je nodig hebt; positiviteit, optimisme, zelfvertrouwen. Je zult meer kansen en mogelijkheden gaan zien dan de beren op de weg.

YANA GO is er voor JOU

Wat het BMR YZ traject zo bijzonder maakt is dat je niet na 7 weken met je BMR uitrusting in het diepe wordt gegooid. Uit ervaring weet YANA GO dat jongeren meer tijd nodig hebben om de uitrusting toe te kunnen passen in hun leven. Dit is een persoonlijk groeiproces waar YANA GO je bij zal begeleiden tot 3 maanden na het traject. Je kunt namelijk altijd contact opnemen met YANA GO als je het gevoel hebt vast te lopen of als je advies ergens over nodig hebt.

Er zijn geen wachtlijsten, dus je kan vrijwel direct starten met het traject.
Als jij je niet prettig voelt, hoef jij niet te wachten op het volgende consult. Je stuurt en bericht en binnen 24 uur wordt er contact met jou opgenomen.

Wacht niet langer!

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis advies gesprek

    Bellen is sneller

    +31 6 18 39 79 58